Tidig måndag morgon – blue Monday

Buss 170 Hyllie till Lund

Som av en händelse upptäckte jag i morse att det var trubbel för tågen mellan Malmö och Lund. Signalfel såklart. Det är en inte alltför ovanlig händelse på skånska spår. Istället för tåget tog jag buss 170. Den fungerar. Byte på Professorsgatan i Lund till lokalbuss 1. Det tråkigaste med bussen är att det tar två tredjedelar av resan att komma ut ur Malmö. Det är alldeles för mycket hållplatser inom Malmö som bussen stannar på. De borde minst halveras så det blir lite fart på resan. Det finns faktiskt ett formulär hos Skånetrafiken för att komma med synpunkter på trafiken. Det känns som det är dags att skriva några rader där…

Tags:

Håkan Dahlström

Owner of the blog. Former photographer. Now working with IT. Living in Malmö, Sweden. Follow me at the sites below.

Leave a Reply