Semester och Ikea – är det synonymt?

  • Home
  • Text
  • Semester och Ikea – är det synonymt?
Ikea Malmö interiör

Semester och Ikea är nåt som verkar hänga ihop. Det tog inte många dagar av semestern innan jag förstås hamnade på Ikea i Malmö. Det kanske bara är jag som åker till Ikea varje semester? Inte för jag behöver. Ikeas generösa öppettider gör att det går alldeles utmärkt att åka dit vilken annan period som helst. Med andra ord, det behöver inte slösas semester på Ikea.

Semester på Ikea Malmö
Besök på Ikea Malmö – semesternöjet nummer ett.

Hur som helst. Jag åkte dit för att kolla om det var något jag behövde. Typiskt mig. Strosade runt hela varuhuset utan att ta en enda genväg. En av ringarna på min Apple Watch stängdes. Så mycket träning är det att shoppa på Ikea. Till slut hittade jag nåt jag behövde. Tre skärbrädor i glada färger för 29 kronor. Häpp!

Jag måste komma ifrån att tillbringa min semester på Ikea. Nästa år kanske?

Tags:

Håkan Dahlström

Owner of the blog. Former photographer. Now working with IT. Living in Malmö, Sweden. Follow me at the sites below.

Leave a Reply