Det här med WordPress och språk

  • Home
  • Text
  • Det här med WordPress och språk
WordPress

Det här med WordPress och språk på bloggen blir ofta lite konstigt. När jag väl hittar ett WordPress tema jag gillar så är det ofta på engelska utan svensk översättning. Så jag har valt att köra bloggen på engelska medan poster och sidor är på svenska. Det gör livet lite lättare. Tror att de flesta svenskar reder sig bra med denna konstruktionen. Hur mycket Google stör sig på det är en annan sak om man är sugen på att hamna högt i sökresultaten. Jag har inga höga ambitioner att den ska hamna högt men det behöver ju inte vara uruselt heller.

Downtime

Förresten det här med upptid, jag har en sida som visar upptid för mina samtliga nu aktiva bloggar. Du hittar den under STATUS i menyn. Bloggen https://hakdah.com har i skrivande stund en liten downtime beroende på att jag fick starta om routern här hemma. Hemmautrustning är svår att hålla hundraprocentigt uppe. Är det inte det ena så är det det andra.

Tags:

Håkan Dahlström

Owner of the blog. Former photographer. Now working with IT. Living in Malmö, Sweden. Follow me at the sites below.

Leave a Reply